SOMMERCHALLENGE

For 5.året på rad kjører vi i gang årets SOMMERCHALLENGE.

Veldig mange jeg snakker med sier at juli er en måned det er lett å komme ut av rutinene med trening; mange har ferie, er borte eller tilbringer lange dager på stranda. Og med det er det også lett å drøye til langt ut i august – september før treninga tas opp igjen. Kjenner du deg igjen?

Jeg vet med meg selv at jeg har det absolutt best når jeg får lurt inn litt trening på ferie – jeg får mer energi, blir gladere, føler meg bedre.. og det beste av alt – jeg holder treningen vedlike;  jeg slipper å grue meg til å begynne å trene igjen.

Med sommerchallenge får du en ny økt hver eneste dag gjennom juli måned. Du kan trene der du er og når det passer deg. Jeg trener med deg hele økta og viser alternativer om du trenger det. Du kan også sende meg melding om du trenger andre tilpasninger.

MELD DEG PÅ HER!

Du står selvfølgelig fritt til å velge om du vil ta en økt hver dag eller samle opp økter ett par ganger i uka. Øktene er varierte og varer fra 2-20 minutter – de skal være overkommelige og nok til å gi deg go`følelsen og en herlig start på dagen.

Det er lagt inn testøkter hvor du kan se progresjonen din gjennom måneden.

I tillegg har du tilgang til alle 31 øktene fram til 14.august.

Tidligere deltakere sier at med SOMMERCHALLENGE  har juli blitt en måned hvor treningen holder seg stabil, at det er gøy å starte dagen med en overraskelsesøkt og helt supert å ha disse øktene å forholde seg til – så enkelt å få lurt inn treningen!

Trykk HER om du blir med å trene sammen med meg i sommer?

Vi starter 1.juli – Ønsker deg en super og sporty sommer<3

Kom i gang med trening!

Er du kvinne og kan krysse av en eller flere punkter under:

 • Har du en mage som «henger»
 • Har du press ned og lite kontakt med magen din
 • Har du vært gjennom svangerskap og fødsel
 • Er du kommet i overgangsalderen
 • Føler du deg utmattet med lite energi
 • Har du lyst å komme i gang med trening

Da er dette kurset noe for deg! Få den hjelpen og veiledningen du trenger for å komme i gang med trening – innenfra og ut. Du lærer hvilke små endringer du kan gjøre i hverdagen din for å få mer energi, føle deg bedre og bli sterkere.

MELD DEG PÅ HER

Første uka i mars starter vi med en samtale hvor vi kartlegger hvordan jeg best mulig kan hjelpe deg med treningen og hvilke hensyn som må tas. Du får innføring i hvordan du kan aktivere både bekkenbunn og magen; i hverdagen og på trening. Hver mandag i mars har vi egne gruppetimer for kursdeltakere hvor vi går gjennom temaer som:

 • Trening av de dype musklene; hvorfor og hvordan
 • Hvor ofte og hvor mye trening for å få noen effekt
 • Mat som gir energi
 • Hvordan søvn påvirker deg

Du kan trene så mye du vil i gruppe og online i hele perioden. Du kan sende melding når som helst om du lurer på noe, slik at du alltid har en som backer deg, heier på deg og hjelper deg med tilpasninger. Du får din egen PT tilgjengelig 24/7.

Siste uke i mars avslutter vi med en samtale – hvor vi evaluerer ukene som har gått, hvilke endringer som har skjedd og veien videre.

Jeg vil være med

Jeg heter Marthe er utdannet personlig trener (AFPT), sertifisert Maternityhealt by MammaMage og har flere andre kurs innen trening.

De siste 10 årene har jeg hjulpet hundrevis av kvinner med å komme i gang med trening.

Kvinnehelse og det som skjer med kroppen våres etter svangerskap, fødsel, hormonelle endringer, alderdom, overvekt eller om vi har vært gjennom kirurgiske inngrep som har påvirket musklene våre – er noe jeg mener burde få mer oppmerksomhet – for det er så utrolig mye du kan gjøre med trening, næring og søvn.

Ja, det krever en innsats fra deg, men jeg er her for å hjelpe deg og lære deg enkle grep på veien. Samtidig skal vi ha det gøy på trening, du får en sterk og sunn kropp som kan brukes til akkurat det du har lyst til.

KOM I GANG MED TRENING

Om du lurer på noe er det bare å ta kontakt på post@allsidigtrening.no eller på telefon 90666009

Jeg gleder meg til å følge deg med treningen – Velkommen<3

Barseltrening

Nå åpner vi opp for barseltrening hos oss på Allsidig trening!

Kom i gang med trening etter fødsel

Hver mandag kl 11 * kan du som har vært gravid og født, ta med deg den lille på trening.

Øktene er lagt opp med tanke på alt som har skjedd med kroppen det siste året og de endringene den har vært igjennom. Vi har stort fokus på opptrening av bekkenbunn og de dype musklene, samtidig som hele kroppen skal bli godt trent.

Marthe er cert.MammaMage trener og personlig trener som har jobbet i mange år med å hjelpe kvinner med opptrening og forebygging av kvinneplager. Både online, på PT-timer og i små grupper. Hun har selv merket på kroppen, etter tvillingsvangerskap, hvor viktig det er å få i gang de dype musklene.

For at hver og en skal få den hjelpen og veiledningen som trengs, vil det være få deltakere på barsel-treninga. Du kan enkelt delta ved å melde deg på drop-in, uke for uke via vår TIMEPLAN. Eller så kan du sikre deg en plass ved å bli gruppemedlem og betale en mindre pris pr time – i tillegg trene fritt på andre gruppetimer og få mange andre medlemsfordeler.

BLI GRUPPEMEDLEM

Vi bruker hjelpemidler som treningsball, strikk, TRX/Slynge, kettlebells og manualer, som gjør det enkelt å legge til eller minske belastningen. Vi skal gjøre treningen så skånsomt, men effektiv som mulig. Øktene varer ca 45 minutter. Vi har også noen vippestoler til utlån.

Har du lyst å teste ut, får du halv pris på de to første øktene. Send en mail til post@allsidigtrening.no for mer info.

Vi gleder oss til å følge deg og den lille med treningen!

*vi har ikke barseltrening i ferier og helligdager.

Sterkere Mamma

Er du en mamma som glemmer deg selv i en hektisk hverdag?

Vi mammaer er eksperter på å sette alt og alle før oss selv. Vi har fulltidsjobber, masse husarbeid og middager som skal lages. Vi føler ofte at tiden ikke strekker til..

Trening er bare å glemme. Dagene og ukene bare flyr. Vi er gjerne så slitene etter jobb og legging av unger at sofaen blir for god. Det siste vi tenker på er trening.

Hva med å starte det nye året med å skape gode rutiner med trening?

Vi starter opp kurset for deg som vil bli en STERKERE MAMMA! Få masse energi i hverdagen og orke å gjøre det lille ekstra.

Her skal du komme inn i gode rutiner med trening, bli strukturert og se progresjon på styrke, både mentalt og fysisk på 6 uker.

Det blir en fast treningsøkt i uka for STERKERE MAMMA deltakere og du kan velge en valgfri økt fra vår timeplan, slik at du har mulighet til å få inn to treningsøkter i uka.

Du får egen trenigngsdagbok hvor du kan notere inn og følge med på din fremgang.

Du får også ukentlige challenger slik at du hele tiden har noe å jobbe med og mot.

I tillegg blir det en onlinetrening hvor du lærer å aktivere bekkenbunn og de dype musklene. Vi jobber innenfra og ut.

+ masse mer.

Trykk HER for å joine♥

Vi vet jo hvor mange positive effekter trening har på oss, det bidrar til blant annet

 • Mer overskudd i hverdagen
 • Bedre søvn
 • Sterkere kropp
 • Sterkere topp
 • Godfølelse
 • Sunnere og bedre matvalg

Og ja; din helse er DITT ansvar – men vi kan gjøre det sammen.

Vi elsker å skape treningsglede og er opptatt av at du som kommer til oss skal føle mestring, få masse energi og med effektiv, morsom og tilpasset trening skal du bli en STERKERE MAMMA, Med økter som varer kun 45 minutter får du trent hele kroppen, trening blir en lek og vi har 100% smilepulsgaranti!

Vi fokuserer på en fin kombinasjon av styrke, du får opp pulsen, vi bruker varierte øvelser med forskjellig utstyr som blant annet tau, kettlebell, vektstang, powerbands, TRX og kroppesvekt og mye mer.

Vi gleder oss til å starte det nye året med å bli en STERKERE MAMMA

Er det noe du lurer på, send en mail til post@allsidigtrening.no eller ring 90666009.

Dette er en perfekt julegave til deg selv eller en mamma du verdsetter♥

Meld deg på STERKERE MAMMA! 

Trening av de dype musklene

Dette er spreke Bente, som har trent aktivt de siste 7 årene.

Oppdaget de dype musklene!

Bente er 63 år og det var først etter at vi hadde PT-time i høst at hun virkelig oppdaget de dype magemusklene sine.

Rimelig lenge etter både svangerskap og fødsler.

Bente gjorde som hun alltid hadde gjort og trodde at hun skulle gjøre når hun skulle aktivere magen (altså den dype), hun spenner de rette magemusklene, som i crunsh.

Det resulterte i at hun skapte buk-trykk og presset kraften UT og NED fremfor å løfte OPP og INN!

Vi startet med å få kontakt med bekkenbunn og gradvis jobbe trykket inn og opp – uten å «puste med magen» og slippe opp spennet.

Bente synes dette var skikkelig vanskelig, for i starten var det helt umulig å gjøre aktiveringen ordentlig, for magemusklene slapp opp hele tiden. Men med denne oppdagelsen har hun; hver dag og så ofte hun kommer på det, jobbet aktivt med det.  Hver gang hun er ute og går, «suger» hun magen inn og opp, en liten stund av gangen og dette har gitt resultater.

Nå klarer hun å holde aktiveringen over lengre og lengre tid og i tyngre og tyngre øvelser.

Dette sier Bente selv;

«Jeg merker nå, når jeg får det til, blir jo de musklene kjempestøle (deilig). Jeg kjenner også at ved denne bevisstgjøringen er det også mange andre øvelser som «sitter» bedre. Jeg hadde ofte vondt i korsryggen; sånn til vanlig altså, men nå er ryggen mye bedre, og jeg føler meg sterkere. Magefettet føler jeg også forsvinner litt og litt – noe som er helt utrolig deilig. Tenk at det skulle gå 7 år med trening før disse musklene fikk kjørt seg»

Bente er ikke alene med å føle det slik.

Jeg har jobbet med de siste årene med hundrevis av mammaer; som akkurat har født, aldri har født, har hatt plager, vondter og utfordringer – nedfall/fremfall eller inkontinens. Jeg har jobbet med mange mammaer som begynner å merke hormonelle forandringer eller begynner å få enkelte plager – mange år etter svangerskap og fødsler.

Trening kan hjelpe i høyeste grad!

Majoriteten av de kvinnene som jeg har jobbet med, har merket bedring på en eller flere områder etter at de begynte å trene de dype musklene aktivt!

Derfor setter jeg inn et ekstra Online Mamma kurs hvor du også kan få det bedre.

Du får en god og effektiv innføring i hvordan du kan «koble» disse musklene på. Hvordan du skal jobbe med de foskjellige hullene i bekkenbunnen, hvordan du skal aktivere hele bekkenbunnen og den dype magen. Og hvordan du jobber med kroppen som EN enhet, hvor bevegelse, pust og funksjon er viktige elementer.

Det hele skjer online, så du kan trene der du er og når det passer deg! Hopp inn og bli med du også.

Sjekk ut

⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓

ONLINE MAMMA

Trening som angstmestring

Trening kan være vanskelig for de fleste av oss, men kanskje ekstra vanskelig for deg med angst. Det å bruke kroppen kan være trigger i seg selv.

Kristine og jeg har jobbet med angst og trening på hver vår kant i mange år. Kristine, som er spesialpedagog og driver av Angstportalen,  jobber til daglig med å hjelpe mennesker som sliter med angst og uro. Kristine har også åresvis med erfaring med selvopplevd angst, og er opptatt av å veilede deg på en trygg og rolig måte.

Jeg på min side er personlig trener og driver Allsidig Trening AS og har jobbet som personlig trener og coach i 7 år. For meg er det viktig å skape treningsglede, mestring og finne trening som passer deg – der du er.

Sammen har vi utviklet kurset Trening som angstmestring, hvor du lærer å bruke trening til å minske angsten. Du skal bli trygg på de signalene kroppen gir deg og skille mellom symptomer og reaksjoner av trening. Du skal endelig slippe å uroe deg for at trening er skummelt.

Vi har åpnet påmeldingen!

Vi har nå åpnet opp for at du kan melde deg på!

SJEKK UT KURSET HER!

Melder du deg på innen 9.oktober får du hele 25% avslag.

I tillegg får du et arbeidshefte som tar deg gjennom 4 moduler;

 • Bli kjent med kroppen
 • Reaksjoner VS Symptomer
 • Søvn
 • Planlegging og gjennomføring

Arbeidsboken hjelper deg, både underveis, men også etter kurset, til å bli bevist på hva du trenger av trening.

Trenings og meditasjonsbank

Du får tilgang til en rekke treningsvideoer og meditasjonsvideoer du kan ta frem når du treger det.

Kommuniser med oss gjennom alle 4 ukene

Om du lurer på noe, kan du når som helst sende oss en medling. Vi svarer så fort vi får mulighet. Om det er treningsspøsmål, angstspørsmål – eller du trenger råd og veiledning – vi er her for å hjelpe deg!

BLI MED NÅ  og bruk rabattkode «trening25»

Vi gleder oss til å følge deg♥

Oktober Challenge

Jeg elsker challenger!

Det å finne måter å være mer aktiv på, er noe av det morsomste jeg vet! Derfor har jeg de siste årene hatt både julekalender og sommerchallenge, får å skape mer aktivitet i noen måneder hvor det er lett at trening uteblir.

Vi vet jo hvor deilig følelse vi får etter en treningsøkt. Eller det å starte dagen med en aktivitet vi liker. Vi blir så mye gladere, opplagt og for min del, har det så mye bedre med meg selv.

Etter alle gode tilbakemeldinger fra sommerchallengen jeg hadde i juli, ville jeg fortsette den gode streamen med å ha noe å jobbe med i løpet av august måned.

Derfor startet jeg en «uhøytidelig»  Pushupchallenge på Instagram i august – FOR ET ENGASJEMENT!

Det var så gøy å få følge med alle som tok pushup, på ferie, hjemme, på stranda, på hytta, i fjellet og over alt! TUSEN TAKK for at dere delte med meg<3

Her er noen av bildene jeg mottok i august;)

Jeg måtte finne på noe mer i september, så kvinnehelse og fokus på bekkenbunn ble tema. Her også rant det inn gode ord om hvor fint det var å bli minnet på å knipe i bekkenbunn og jobbe med «de tre hulla» – så mange som sa at de endelig skjønte hvordan det er riktig å knipe! GØY!

Sjekk tips om «de 3 hulla».

Ny CHALLENGE

Vel, jeg kan ikke gi meg ennå – så jeg vil fortsette med challenge i oktober. Og denne gangen blir det litt aktivitet HVER DAG!

Det betyr ikke at du skal trene, svette, puste og pese hver dag gjennom hele måneden, men at du skal finne på LITT hver dag. Det kan være alt fra en solid treningsøkt til 2 min dans på stuegulvet eller en liten tur ut! IT`S up to you:)

Hopp inn på Instagram og bli med!

Jeg kommer til å dele både treningsøkter og morsomme hverdagsaktivitet på Instagram – så join meg gjerne der, så du ikke går glipp av noe!

Del det gjerne med meg!

For at jeg kan følge med din aktivitet så kan du gjerne tagge ( husk @allsidigtrening – slik at jeg får varsel når du tagger) meg i story eller i innlegg av din aktivitet! Du kan også sende meg melding om du synes det er bedre♥

Hopp inn på Instagram og bli med du også! TRYKK HER

Jeg gleder meg til en aktiv måned meg DEG♥

Mobilitet – Jeiii or neiii?

Mobilitetstrening er ofte enten eller.

Enten så liker du det og gjer det mye, eller så synes du ikke noe om det og gjør det sjelden.

Hvordan forhold har du til det?

Jeg mener mobilitetsrtrening er noe ALLE burde legge inn i hverdagen sin. Uansett om du trener mye, lite. Skal bli god i en type sport eller idrett. Eller om du skal forberede deg til fjellturen i sommer.

Vi lever i et samfunn som er mer og mer digitalisert, noe som fører til at vi sitter mer i ro både på jobb og hjemme. Dataen er hovedverktøyet på jobb og robotstøvsugeren har erobret hjemmet. Noe som betyr at bevegelsesmønsteret vårt blir mindre og mindre – viktigheten av å bevege oss i flere plan blir større og større.

Siden det er så bra for oss, hvorfor gjør vi mer av det?

Det er kjedelig! Vi blir ikke svette og hjertepumpa får ikke kjørt seg.. såre enkelt. De fleste av oss, meg selv inkludert, vil helst gjøre det som er gøy!

For å gjøre det effektivt så kan du for eksempel legge inn noen mobilitetsøvelser i pausen mellom settene på treninga eller ta 2 minutter med litt bevegelse av skuldre, nakke og rygg før du tar matpause på jobben. Det er så lite som skal til før kroppen får det SÅÅÅ mye bedre.

ELLER; hvorfor ikke gjøre det gøy?

Jeg tror jeg kan si at samtlige av mine medlemmer og PT-kunder kjenner verdien av litt tøy og bøy, for jeg lurer det inn i programmer, enten som egne øvelser eller i oppvarming:) Jeg har også egne timer hvor vi trener bevegelse og mobilitet – vi blir skikkelig svette, slitene og vi får opp hjertepumpa! Da blir mobilitetsrtrening GØY!

Prøv deg sammen med meg via denne videoen – her får du en deilig mobilitetsøkt på ca 8 min. ENJOY♥

Kunne du tenke deg hjelp med å komme i gang med trening? Sjekk ut Video-trening HER eller send meg en melding<3

 

Ikke så glad i å løpe?

Ønsker du å trene pulsen, men er ikke så glad i å løpe?

Fortvil ikke; det er mange måter å trene puls på og HIIT er en av dem.

 

HIIT står for «high intensive interval training» og direkte oversatt; «høy intensitet intervall trening». 

Dette er både effektivt og tidsbesparende. Du får inn mye styrke samtidig som hjertepumpa settes på prøve.

Det er mange måter å legge opp en HIIT økt på, både med intensitet og øvelser. Om du gjør en og en øvelse ferdig. Om du rullerer på 3-5 øvelser, gjør de x antall runder før du tar nye 3-5 øvelser. Eller om du har 6-9 øvelser etter hverandre og tar de x antall ganger. Det som kjennetegner HIIT er at du gjerne jobber på tid og har litt mindre pause. 

Eksempel på en HIIT økt;

Jobb 30 sek og ha 15 sek pause mellom øvelser. Kjør mellom 3-5 runder og 1 min ekstra pause mellom rundene.

Eksempel på øvelser:

 1. Jumpsquat 
 2. Pushups
 3. Sideshufling
 4. Utfall bak
 5. Butterfly situp
 6. Planke
 7. Høye knær

Send meg gjerne en melding om du tester denne økta eller om du ønsker hjelp i treningen din<3

Med ønske om en herlig dag<3

 

 

Bakkeintervall

Kondisjonstrening kan gjøres på mange forskjellige måter. Du kan jogge eller løpe intervaller. Er du ikke så glad i å løpe kan du trene kondisjon på mange andre måter også, neste innlegg vil jeg gi deg tips til det.

I dette innlegget vil du få høre om bakkeintervaller. Bakkeintervaller er en kjempe effektiv måte å trene puls og kondisjon på. Men også veldig fordelaktig mtp at du går mye opp og ned i fjellet.

Når du løper/går i motbakke utfordrer du kroppen på en helt annen måte enn når du løper/går i flatt terreng.

Noen av fordelene med bakkeintervaller:

 • Det øker din aerobe kapasitet og gjør deg sterkere, raskere og mer utholdende.
 • Det er effektivt – du sparer tid på treningen din.
 • Det er mindre belastning på muskulatur, sener, ledd og leddbånd med trening i motbakker.

Er du ikke glad i å løpe kan du fint gå i hurtig tempo for å trene bakkeintervaller.

Jeg lover deg; pulsen kommer.

Eksempel på en god bakkeintervall;

Varm opp med å gå hurtig 5-10 min. Gjør gjerne litt øvelser som høye knespenst, tåhev, rotasjon av bein – begge veier, litt knebøy og spensthopp. Finn en passe lengde på bakken, spurt den 4/6 ganger etter hverandre. Du får pause når du går ned igjen. Hvil 2 min ekstra og gjenta 2-4 runder – alt ettersom løpsform.

Ønsker du flere forslag til bakkeintervaller eller hjelp til din trening, send melding HER ❤️

Lykke til❤️