Om Allsidig trening

Hei, og velkommen til Allsidig trening!

Jeg heter Marthe og jeg startet opp Allsidig trening i 2018 for å hjelpe deg til å skape treningsglede. Du kan trene her (gruppetrening i Tønsberg) eller der du er. Med «video-trening» kan du bo hvor som helst i Norges langstrakte land.

Trening har ikke alltid vært en del av min hverdag. Med full jobb, familie og dyr, ble trening prioritert bort. Det å dra på treningssenter flere ganger i uka, tok for lang tid. Det var først da jeg fant måter å gjøre trening effektivt, tidsbesparende og moro på – HJEMME, at jeg lærte å elske det. Helt uten utstyr, kan jeg ta treningsøkta uansett hvor jeg er! Nå kan jeg ikke leve uten. Det vil jeg hjelpe deg også med. Bli med på reisen til en sunn, sterk og effektiv hverdag, hvor du får servert KORTREIST TRENING rett hjem i stua di!

Sommeren 2020 utvidet jeg Allsidig trening og åpnet opp for gruppetrening midt i Tønsberg by. Her kan du komme inn i freshe lokale, trene sammen med andre treningsvenner, få tett oppfølging av coacher som guider deg gjennom lekne og effektive timer, det er som å ha en personlig trener med deg. Du får alltid tilpasset program om du har noe å ta hensyn til. Du blir godt ivaretatt og det er treningsglede garanti! Vi på Allsidig trening ønsker å gi deg bredde i treningen – tren HER eller DER DU ER!

Med meg på laget har jeg noen flotte coacher;

Gretha er snart 41 år og fant treningsgleden for litt over 6 år siden (jeg har vært så heldig å få fulgt henne hele denne tiden).

Hun var kommet dit hvor hun måtte ta noen grep for å legge om livsstilen sin, og trening var en av de tingene hun ønsket å gjøre noe med. Hun ville ikke lengre være støttemedlem, men faktisk begynne å trene.

«Bootcamp» med pushing, høypulsøkter og styrkeøkt er det som vekket hennes treningsglede. Hun opplevde å bli støl i muskler hun ikke trodde hun hadde.

Gretha opplevde også å bli sterkere og mer utholdende gjennom økter som er varierte og som ikke varte så lenge. Hun fikk mer energi, hun sov bedre og gledet seg til hver treningsøkt. I dag trener hun for å forebygge vondter, for å ha en sterk kropp og for å få ut stress. Hun skal fra høsten 2021 starte på personlig trener utdannelse.
Gretha har utrolig mange gode kvaliteter og når du kommer på øktene hennes kan du forvente å bli møtt med et smil, pushet litt utenfor din egen komfortsone og heiet opp og frem.

Kine har tre barn, er gift og jobber til daglig som pedagogisk leder i barnehage og er utdannet personlig trener.

Hun har trent i hele sitt liv og bor gjerne i treningsklærna. Som 6-åring startet hun på håndball og fotball og har trent siden.
Som voksen, når ungene kom på løpende bånd var det naturlig å kjenne at kroppen ikke var helt der den var før svangerskap og fødsler.
Kine ble bitt av treningsbasillen og våren 2021 ble hun utdannet personlig trener.
Kine ønsker å gi deg følelsen av å være god-sliten etter en økt hos oss. Med kvaliteter som inkluderende, omsorgsfull og glad vil Kine ha fokus på god kvalitet på trening, du vil bli sett, heiet og pushet. Du skal ha det gøy, bli motivert og hun har et ønske at når du går ut av dørene på Allsidig trening skal du kjenne på en deilig mestringsfølelse – hun heier på deg!

Renate er glad i livet, hun er omsorgsfull, har godt humør, skikkelig konkurranse instinkt og er treningsglad.

Hun ønsker å spre treningsglede og å coache medlemmer gjennom en trygg og morsom økt hvor de opplever mestringsfølelse og samhold.
Renate sin treningsglede startet med håndball fra hun var 7 til hun var ca 19. Hun prøvde seg med håndball igjen noen år seiere, men da det ikke fungerte fant hun igjen treningsglede i 2014. Her fikk Renate den samme team spiriten som hun elsker og som får henne på trening gang etter gang.
Som mor og kone er det viktig for Renate å ha overskudd til å være en person som er glad i seg selv og som er et godt forbilde for guttene sine!
Hun er glad for å kunne bruke trening som motivasjon og å ha det som en jobb i tillegg til jobben i helsevesenet. Fysisk aktivitet er gunstig for henne i den jobben, både fysisk og psykisk. I korona tiden har hun trent og coachet kollegaer 2-3 dager i uka, dette har bidratt til treningsglede blant kollegaer og hun synes det er helt supert og blir både rørt og glad for å kunne formidle dette videre.

Michelle er ei rå jente på 40 år som jobber i militæret. Denne disiplinen tar hun med seg på sine økter; med et godt glimt i øyet

Med et yrke som krever at hun holder seg i form, både innenfor styrke og kondisjon – fysisk og psykisk. Derfor er trening viktig for henne. Men hun har ikke alltid vært glad i trening – det var først i 2014 hun fikk øynene opp for sirkeltrening at hun begynte å digge trening!

Med full jobb, samboer og en sønn på 7 år er det viktig for Michelle at treningen er effektiv, men allikevel GØY og givende. På hennes økter er det god stemning, du blir pushet til det «next level» og god veiledning underveis. Hennes løfte er; «Du skal få det du kommer for»

 

Thea er ei herlig og omsorgsfull jente som jobber på barneavdelingen på sykehuset.

Hun er sporty og elsker trening og aktivitet. Hun har drevet aktivt med kunstløp, er veldig atletisk og har god forståelse for trening.

På Thea sine timer kan du forvente deg å alltid bli møtt av et stort og hjertelig smil, bli tatt godt vare på og med sitt brennende engasjement for trening får du god veiledning i øvelser og teknikk.

 

 

Vi tilbyr:

Gruppetrening – Her kan du velge å ha både gruppetrening og video-trening i abonnementet ditt, kun gruppetrening, binde deg i 12 måneder eller ha abonnement som løper fra måned til måned. Med gruppetrening + videotrening får du frihet til å komme å trene i gruppe OG til å ha med deg trening uansett hvor du befinner deg, om du ikke får logostikken til å gå opp alle dager i uka eller at du plutselig har lyst å ta deg en treningsøkt uten å være avhengig av tidspunkt å trene på. Du får frihet til å trene HER eller DER DU ER!

 

Video-trening – Tidsbesparende trening – KORTREIST rett hjem! Via din datamaskin, mobil eller tablet kan du TRENE DER DU ER, til effektive treningsvideoer som har en varighet på mellom 5 – 50 minutter. Om du er på reise, jobb eller andre steder du ikke har tilgang til treningssenter – kanskje dørstokkmila er for høy – eller har du rett og slett ikke mulighet eller tid til å komme deg avgårde, så kan du når som helst logge deg inn og ta en treningsøkt.

Du trenger ingen form for utstyr. Programmene byttes ut jevnlig for å få en god variasjon på treningen. Det beste med dette er at du får den oppfølgingen du trenger via nett; du kan når som helst sende melding på ditt eget innloggingssystem. Jeg tar kontakt så fort som mulig tilbake. På «Min side» har du også tilgang på blogginnlegg, julekalender, sommerchallenge og mye annet morsomheter online. Ingen bindingstid.

 

 

I tillegg kan du supplere med personlig trening;

 

Personlig trener:

Det å ha en personlig trener i ryggen under trening er til stor støtte, motivasjon og hjelp for å nå ønskede trenings-prestasjoner. Du ønsker kanskje å få aktivitet og trening som en naturlig del av hverdagen? Kanskje du skal delta i et løp? Er ønsket ditt å klare din første pushup eller pullups, eller ønsker du å gå opp eller ned i vekt, bygge muskler eller øke kondisjonen? Kanskje har du bare et ønske om å holde treningen vedlike, over tid? Uansett hva dine ønsker og behov er, en personlig trener er ved din side og guider deg på veien.

Dette abonnementet er med valgfritt antall timer med personlig trener online eller i studio hos Allsidig trening.

PT Duo:

Ta med deg partneren din, en kompis, sønn eller datter – og tren sammen. Dette er en fin anledning til å pushe, motivere og heie hverandre opp og fram. Dere får tilrettelagt treningen individuelt og målrettet til hver enkelt, men allikevel ha det skikkelig gøy sammen.

Dette abonnementet er med valgfritt antall timer med personlig trener i studio hos Allsidig trening.

Allsidig trening tilbyr også:

Online Mamma: På 6 uker skal du, på en trygg og effektiv måte, lære deg å trene opp kroppen etter svangerskap og fødsel. Vi jobber sammen – innenfra og ut. Du jobber i DITT tempo. Når det passer DEG. Og hvor GENIALT er det ikke å starte opp treningen hjemme med minsten?

 

 

 

Kurs og sertifiseringer:

Jeg har som mål å stadig holde meg oppdatert på helse og trening, samtidig som jeg følger utviklingen og deltar jevnlig på foredrag, kurs og eventer med andre kollegaer i samme bransje.

  • Personlig Trener – Akademiet For Personlig Trening
  • Cert. MammaMage Trener
  • MammaGravid
  • MammaMage – Rygg, bekken og fot
  • Sertifisert SOMA MOVE instruktør
  • Sertifisert Bungee trainer