Om Allsidig trening

Hei, og velkommen til Allsidig trening!

Jeg heter Marthe og jeg startet opp Allsidig trening i 2018 for å hjelpe deg til å skape treningsglede. Du kan trene her (gruppetrening i Tønsberg) eller der du er. Med «video-trening» kan du bo hvor som helst i Norges langstrakte land.

Trening har ikke alltid vært en del av min hverdag. Med full jobb, familie og dyr, ble trening prioritert bort. Det å dra på treningssenter flere ganger i uka, tok for lang tid. Det var først da jeg fant måter å gjøre trening effektivt, tidsbesparende og moro på – HJEMME, at jeg lærte å elske det. Helt uten utstyr, kan jeg ta treningsøkta uansett hvor jeg er! Nå kan jeg ikke leve uten. Det vil jeg hjelpe deg også med. Bli med på reisen til en sunn, sterk og effektiv hverdag, hvor du får servert KORTREIST TRENING rett hjem i stua di!

Sommeren 2020 utvidet jeg Allsidig trening og åpnet opp for gruppetrening midt i Tønsberg by. Her kan du komme inn i freshe lokale, trene sammen med andre treningsvenner, få tett oppfølging av coacher som guider deg gjennom lekne og effektive timer, det er som å ha en personlig trener med deg. Du får alltid tilpasset program om du har noe å ta hensyn til. Du blir godt ivaretatt og det er treningsglede garanti!

Med meg på laget har jeg noen flotte coacher;

Bilde og intro av coacher kommer<3

Medlem – Her kan du velge å ha både gruppetrening og videotrening i abonnementet ditt, kun gruppetrening, binde deg i 12 måneder eller ha abonnement som løper fra måned til måned. Med gruppetrening + videotrening får du frihet til å komme å trene i gruppe OG til å ha med deg trening uansett hvor du befinner deg, om du ikke får logostikken til å gå opp alle dager i uka eller at du plutselig har lyst å ta deg en treningsøkt uten å være avhengig av tidspunkt å trene på. Du får frihet til å trene HER eller DER DU ER!

 

Video-trening – Tidsbesparende trening – KORTREIST rett hjem! Via din datamaskin, mobil eller tablet kan du TRENE DER DU ER, til effektive treningsvideoer som har en varighet på mellom 5 – 50 minutter. Om du er på reise, jobb eller andre steder du ikke har tilgang til treningssenter – kanskje dørstokkmila er for høy – eller har du rett og slett ikke mulighet eller tid til å komme deg avgårde, så kan du når som helst logge deg inn og ta en treningsøkt.

Du trenger ingen form for utstyr. Programmene byttes ut jevnlig for å få en god variasjon på treningen. Det beste med dette er at du får den oppfølgingen du trenger via nett; du kan når som helst sende melding på ditt eget innloggingssystem. Jeg tar kontakt så fort som mulig tilbake. På «Min side» har du også tilgang på blogginnlegg, julekalender, sommerchallenge og mye annet morsomheter online. Ingen bindingstid.

Video-trening + online oppfølging: Her får du i tillegg månedlig tilpasset program til deg og ditt mål. Du får hjelp til å ta i bruk smarte verktøy for å få trening og aktivitet inn i hverdagen OG å holde det vedlike måned etter måned – år etter år. Du kan når som helst sende meg melding på «min side». Jeg svarer så fort jeg kan for å hjelpe og heie på deg hele veien.

 

I tillegg kan du supplere med personlig trening;

+ PT; Personlig trening gir deg det lille ekstra! Med skreddersydd program og tett oppfølging får DU den hjelpen DU trenger. Samtidig morsomme treningsøkter tilpasset DEG. Vi streamer timene live eller du kan komme i studio i Tønsberg. Tren her, eller der du er. Du kan når som helst velge flere eller færre timer.

 

 

Personlig trener:

Det å ha en personlig trener i ryggen under trening er til stor støtte, motivasjon og hjelp for å nå ønskede trenings-prestasjoner. Du ønsker kanskje å få aktivitet og trening som en naturlig del av hverdagen? Kanskje du skal delta i et løp? Er ønsket ditt å klare din første pushup eller pullups, eller ønsker du å gå opp eller ned i vekt, bygge muskler eller øke kondisjonen? Kanskje har du bare et ønske om å holde treningen vedlike, over tid? Uansett hva dine ønsker og behov er, en personlig trener er ved din side og guider deg på veien.

Dette abonnementet er med valgfritt antall timer med personlig trener online eller i studio til Allsidig trening.

Allsidig trening tilbyr også:

Online Mamma: På 6 uker skal du, på en trygg og effektiv måte, lære deg å trene opp kroppen etter svangerskap og fødsel. Vi jobber sammen – innenfra og ut. Du jobber i DITT tempo. Når det passer DEG. Og hvor GENIALT er det ikke å starte opp treningen hjemme med minsten?

 

 

 

Kurs og sertifiseringer:

Jeg har som mål å stadig holde meg oppdatert på helse og trening, samtidig som jeg følger utviklingen og deltar jevnlig på foredrag, kurs og eventer med andre kollegaer i samme bransje.

  • Personlig Trener – Akademiet For Personlig Trening
  • Cert. MammaMage Trener
  • MammaGravid
  • MammaMage – Rygg, bekken og fot
  • Sertifisert SOMA MOVE instruktør
  • Sertifisert Bungee trainer