Om Allsidig trening

Hei, og velkommen til Allsidig trening!

Jeg heter Marthe og det er jeg som driver Allsidig trening. Hos oss brenner vi for å hjelpe deg til å finne treningsgleden – og for at den skal komme for å bli!

Her kan du komme å trene i gruppe – morsomme, effektive og varierte økter som varer ca 45 minutter. Med god veiledning, hjelp og pushing av en coach, gjennom hele økten, er det enkelt å komme seg på trening og få resultater.

Vi tilbyr også video-trening, hvor du kan trene til både live-økter eller ferdig innspilte treningsvideoer, når og hvor du vil. Øktene er korte slik at terskelen er lav for å ta deg ei økt. De er også laget slik at du kan kombinere økter om du vil ha en lengre økt.

Vi er 2 (snart 3)  personlige trenerer på huset og tilbyr skreddersydd trening til deg som ønsker å få tett oppfølging med trening. Du kan velge å ta drop-in PT timer eller ha eget abonnement fra 1 PT time i måneden til flere i uka, alt etter ditt behov. Har ikke du mulighet å komme å trene hos oss, kan vi ta med det utstyret vi trenger for å trene deg hjemme.

Vi tilbyr også bedrifter gode treningsavtaler – om dere ønsker egne gruppetimer kun for deres ansatte, PT timer på deres bedrift eller om dere vil tilby deres ansatte gruppe/video-trening abonnement. Ta kontakt for mer info.

Jeg har jobbet som coach og personlig trener siden 2013 og startet opp Allsidig trening i 2018 med ønske om å gjøre trening lett tilgjengelig og overkommelig i en hektisk hverdag. På mine timer skal du føle deg sett, godt ivaretatt og min styrke er å finne alternative øvelser om du har vondter, plager, en knekt fot eller arm – du skal kunne komme å trene UANSETT utfordring.

Kurs og sertifiseringer:

Jeg har som mål å stadig holde meg oppdatert på helse og trening, samtidig som jeg følger utviklingen og deltar jevnlig på foredrag, kurs og eventer med andre kollegaer i samme bransje.

  • Personlig Trener – Akademiet For Personlig Trening
  • Cert. MammaMage Trener
  • MammaGravid
  • MammaMage – Rygg, bekken og fot
  • Sertifisert SOMA MOVE instruktør
  • Sertifisert Bungee trainer

Våre Coacher og Personlig Trenere:

Coach Gretha:

Gretha er ei skikkelig stå-på jente som trives best med å stå opp tidlig og coache earlybirds, men er også å finne på både formiddags og ettermiddags økter. Hun er personlig trener student og holder på med utdannelse via AFPT og gleder seg til å starte med PT timer fra august 2022.

Når du kommer på øktene til Gretha kan du forvente å bli møtt med et smil, pushet litt utenfor din egen komfortsone og heiet opp og frem.

Coach Frøydis:

Frøydis er ei blid og positiv jente som har stor lidenskap for bevegelsesglede. Hun liker å trene og være aktiv ute i naturen.
Hun har bachelor i idrett, ernæring og helse og er gjennom dette sertifisert personlig trener.
Frøydis brenner for kvinnehelse og hun tok for seg nettopp dette i sin bacheloroppgave – om påvirkningsfaktorer aktivitetsnivå blant kvinner i 50 – og 60 – årene. I tillegg er Frøydis svømmeinstruktør hos Norges Livredningsselskap (NLS). Dette vil komme godt med da vi skal tilby svømmekurs for både voksene og barn – TRYGGHET i VANNET.

Coach Michelle:

Til daglig trener Michelle soldater i forsvaret og tar med seg denne disiplinen inn hos oss. Hun instruerer på en rå måte, men gir deg allikevel godfølelsen.

På hennes økter er det god stemning, du blir pushet til det «next level» med god veiledning underveis. Hennes løfte er; «Du skal få det du kommer for»

Coach Thea:

Thea har drevet aktivt med kunstløp og er veldig atletisk. Hun har god forståelse for trening og treningsprinsipper.

På Thea sine timer kan du forvente deg å alltid bli møtt av et stort og hjertelig smil, bli tatt godt vare på og med sitt brennende engasjement for trening får du god veiledning i øvelser og teknikk.

 

Parkering:

Det er mange offentlige parkeringsplasser i gatene rundt, ved domkirken og ved hotell klubben. Kommer du på morgenøkter er det parkering rett utenfor døren – denne er reservert helsestasjonen mellom kl 08-16 i hverdagene men kan benyttes gratis før kl 8 og mot betaling mellom klokken 16-20 . Det er gratis parkering i 3 timer ved Seterkafèen på Slottsfjellet – kun ett par minutters gange fra Allsidig trening.

 

Vi tilbyr:

Gruppetrening – På gruppetimene får du en fin variasjon på intensitet og belastning. Hele dagen kjører vi samme program, men har ulikt program fra dag til dag. For at du skal bli godt kjent med øvelser og få progresjon i treningen din bytter vi programmene ca hver 8.uke. Du blir tatt godt imot av en coach som heier, pusher og motiverer deg gjennom hele økta. Vi er også opptatt av å tilpasse øktene til hver enkelt, om du har en skade, vondte eller trenger alternativer.

Video-trening – Tidsbesparende trening – KORTREIST rett hjem! Via din datamaskin, mobil eller tablet kan du TRENE DER DU ER, til effektive treningsvideoer som er lette å gjennomføre. Om du er på reise, jobb eller andre steder du ikke har tilgang til treningssenter – kanskje dørstokkmila er for høy – eller har du rett og slett ikke mulighet eller tid til å komme deg av sted, så kan du når som helst logge deg inn og ta en treningsøkt.

Du trenger ingen form for utstyr. Programmene byttes ut jevnlig for å få en god variasjon på treningen. Det beste med dette er at du får den oppfølgingen du trenger via nett; du kan når som helst sende melding på ditt eget innloggingssystem. Jeg tar kontakt så fort som mulig tilbake. På «Min side» har du også tilgang på blogginnlegg, julekalender, sommerchallenge og mye annet morsomheter online.

Barseltrening – Kom i gang med trening sammen med mini. Mandager kl 11* har vi egne timer for deg i barselpermisjon. Øktene varer ca 45 min og tilpasses hver enkelt deltaker. Her får du en fin kombinasjon av styrke og puls. Gruppemedlemmer trener gratis på disse timene.

*Ingen treninger ferier og helligdager.

 

I tillegg kan du supplere med personlig trening;

 

Personlig trener:

Det å ha en personlig trener i ryggen under trening er til stor støtte, motivasjon og hjelp for å nå ønskede trenings-prestasjoner. Du ønsker kanskje å få aktivitet og trening som en naturlig del av hverdagen? Kanskje du skal delta i et løp? Er ønsket ditt å klare din første pushup eller pullups, eller ønsker du å gå opp eller ned i vekt, bygge muskler eller øke kondisjonen? Kanskje har du bare et ønske om å holde treningen vedlike, over tid? Uansett hva dine ønsker og behov er, en personlig trener er ved din side og guider deg på veien.

Dette abonnementet er med valgfritt antall timer med personlig trener online eller i studio hos Allsidig trening.

PT Duo:

Ta med deg partneren din, en kompis, sønn eller datter – og tren sammen. Dette er en fin anledning til å pushe, motivere og heie hverandre opp og fram. Dere får tilrettelagt treningen individuelt og målrettet til hver enkelt, men allikevel ha det skikkelig gøy sammen.

Dette abonnementet er med valgfritt antall timer med personlig trener i studio hos Allsidig trening.

 

PT@home:

Har du ikke lyst eller mulighet å dra ut på trening, så tar vi med det utstyret vi trenger å trener deg hjemme.

Her kan du velge fra 1 PT@home time i måneden til flere i uka.

Det er også mulighet å ha PT DUO, liten/større gruppetime hjemme eller ute. Ta kontakt for mer info om priser.

 

Bedriftstrening:

Her kan vi lage egne gruppetimer for dine ansatte – en genial måte å styrke samholdet, øke arbeidsmotivasjon og minske sykefraværet på.

Vi har også egne abonnement for bedrifter – send mail til post@allsidigtrening.no for gode tilbud.

 

Allsidig trening tilbyr også:

Online Mamma: På 6 uker skal du, på en trygg og effektiv måte, lære deg å trene opp kroppen etter svangerskap og fødsel. Vi jobber sammen – innenfra og ut. Du jobber i DITT tempo. Når det passer DEG. Og hvor GENIALT er det ikke å starte opp treningen hjemme med minsten?