Om Allsidig trening

Hei! Jeg heter Marthe og det er meg du vil møte her på Allsidig trening. Jeg hjelper deg å trene der du er. Med «video-trening» kan du bo hvor som helst i Norges langstrakte land.

Trening har ikke alltid vært en del av min hverdag. Med full jobb, familie og dyr, ble ikke trening prioritert. Det å dra på treningssenter flere ganger i uka, tok for lang tid. Det var først da jeg fant måter å gjøre trening effektivt, tidsbesparende og moro på, at jeg lærte å elske det. Helt uten utstyr, kan jeg ta treningen om jeg er hjemme, på hytta eller på ferie. Nå kan jeg ikke leve uten. Det vil jeg hjelpe deg også med. Bli med på reisen til en sunn, sterk og effektiv hverdag, hvor trening er tilgjengelig og lett å gjennomføre.

Du har mulighet til å få tett oppfølging fra meg på nett, hjemme i din egen stue, eller i studio hos Allsidig trening.

Video-trening – Spar tid med «video-trening». Via din datamaskin, mobil eller tablet kan du trene hjemme, til effektive treningsvideoer som har en varighet på mellom 10 – 50 minutter. Om du er på reise, jobb eller andre steder du ikke har tilgang til treningssenter – kanskje dørstokkmila er for høy – eller har du rett og slett ikke mulighet eller tid til å komme deg avgårde, så kan du når som helst logge deg inn og ta en treningsøkt.

Du trenger ingen form for utstyr. Programmene byttes ut jevnlig for å få en god variasjon på treningen. Det beste med dette er at du får den oppfølgingen du trenger via nett; du kan når som helst sende melding på ditt eget innloggingssystem. Jeg tar kontakt så fort som mulig tilbake. På «Min side» har du også tilgang på blogginnlegg, betalingssystem og du kan når som helst tilføye eller avslutte medlemskap.

Video-trening + online oppfølging: Her får du i tillegg månedlig tilpasset program til deg og ditt mål. Du får hjelp til å ta i bruk smarte verktøy for å få trening og aktivitet inn i hverdagen OG å holde de vedlike måned etter måned – år etter år. Du kan når som helst sende meg melding på «min side». Jeg svarer så fort jeg kan for å hjelpe og heie på deg hele veien.

I tillegg kan du supplere med personlig trener;

+ PT; kan du i tillegg velge fritt antall personlige timer du ønsker hver måned. Du kan velge å streame timene live eller komme til meg på Allsidig trening. Du kan når som helst velge flere eller færre timer. Du får tilpasset programmer til ditt mål. Du som har + PT kan delta gratis på SOMA MOVE og andre fellesøkter jeg arrangerer.

 

+ PT@home; kommer jeg hjem til deg! På samme måte velger du fritt antall timer hver måned. Dette passer deg som ikke kommer deg ut av forskjellige årsaker, trives best hjemme eller ønsker å ha PT timer ute. +PT@home medlemmer kan delta gratis på SOMA MOVE og andre fellesøkter jeg arrangerer.

 

 

PT duo; Ta med deg treningspartneren din og få effektive og morsomme treningsøkter sammen. Dere får mulighet å pushe, svette og heie hverandre opp og frem. Det blir enda billigere per person og dere får personlig oppfølging. Dere velger fritt antall timer dere ønsker hver måned. PT duo-medlemmer kan delta gratis på SOMA MOVE og andre fellesøkter jeg arrangerer.

 

PT Drop-in; Hver torsdag har jeg en rekke drop-in timer du kan delta på om du har lyst på en boost i treningen din. Dette er en rask og effektiv 30 minutters PT time, hvor du får trent hele kroppen.

Du treninger ingen medlemskap for å delta på denne, du melder deg på for hver gang.

 

Allsidig trening tilbyr også:

Gravid-trening; for deg som ønsker god veiledning med trening under svangerskapet. Med fokus på bekkenbunn og dyp mage vil det være maks 3 deltakere på hvert kurs slik at du får fullt fokus. Kurset strekker seg over 5 uker med en trening per uke. Du får også 20% rabatt om du ønsker å være med på flere Gravid-treninger. Treningen vil til enhver tid tilpasses deg og hvilket trimester du er i. Ønsker du veiledning alene er det bare å ta kontakt.

Du trenger ingen medlemskap for å delta på dette.

 

Barsel-trening; er for deg og din barselgruppe. Jeg er sertifisert MammaMage-trener og kommer hjem til deg/dere, eller, om været tillater det, kan vi trene ute. Det blir tatt hensyn til mamma-kroppen og tilrettelagt trening etter svangerskap og fødsel. Det er også rom for at den lille kan få oppmerksomhet og mulighet til å delta i treningen. Minimum 5 deltakere, eller ta kontakt for andre løsninger.

Du trenger ingen medlemskap for å delta på dette.

 

 

Allsidig Høst; Her kan du bli med på forskjellige fellesøkter som Allsidig trening arrangerer. Alt fra SOMA+Styrke, HIIT, Bungee Training mm.

Du trenger ikke ha medlemskap for å delta på denne, du melder deg på for hver gang.

 

 

SOMA MOVE: Dette er en gruppetime som passer de fleste som liker å være i bevegelse, ingen utstyr eller hjelpemidler brukes. Her kan du få en deilig, frigjørende opplevelse kombinert med at du trener styrke, mobilitet, balanse og rytme. Du skal følge din egen takt som blir til din egen flyt. Dette er en skikkelig svettefest som er verdt å teste ut.

Du trenger ikke ha medlemskap for å delta på denne, du melder deg på for hver gang.

Kurs og sertifiseringer:

Jeg har som mål å stadig holde meg oppdatert på helse og trening, samtidig som jeg følger utviklingen og deltar jevnlig på foredrag, kurs og eventer med andre kollegaer i samme bransje.

  • Personlig Trener – Akademiet For Personlig Trening
  • Cert. MammaMage Trener
  • MammaGravid
  • MammaMage – Rygg, bekken og fot
  • Sertifisert SOMA MOVE instruktør
  • Sertifisert Bungee trainer