Om Allsidig trening

Jeg heter Marthe og det er meg du vil møte her på Allsidig trening. Jeg hjelper deg til å gjøre trening og aktivitet til en så naturlig del av hverdagen som mulig. Jeg ser ingen hindringer med å få til et samarbeid, om du bor på andre siden av Norges langstrakte land eller ett steinkast unna småbruket vårt i Tønsberg. Jeg elsker å finne løsninger og er sikker på at vi sammen finner en treningsform som passer deg!

Trening har ikke alltid vært en del av min hverdag, og det var først da jeg fant «min greie» at jeg ønsket å formidle dette videre. Det som er viktig for meg er å ta hensyn til at vi alle er forskjellige, med forskjellige hverdager og behov, men det som er felles for oss alle er å gjøre hverdagen så god som mulig. Det er du som må gjøre jobben, men jeg kan være med å guide deg.

 

Allsidig trening er for deg som ønsker å ha trening tilgjengelig – hvor som helst, når som helst. Her har du mulighet til å få tett oppfølging fra meg på nett, hjemme i din egen stue, eller i studio hos Allsidig trening.

Du har tilgang til allsidig og tilrettelagt trening som passer akkurat DEG. Med konkurransedyktige priser hjelper jeg deg med å nå dine mål, komme i gang med trening og jeg veileder deg underveis. Om du kun ønsker video-trening eller PT, en eller flere timer i måneden, kan du lett styre ditt eget abonnement fra måned til måned. Det er heller ingen bindingstid, og abonnementet løper til du sier det opp.

Treningen skal være gøy, den skal være gjennomførbar og den skal være slik at du får den fremgangen du trenger. Et viktig element for at du skal få kontinuitet i din trening, er at den skal være allsidig og er den det – ja, da vet jeg at du vil trives hos Allsidig trening.

Video-trening er et konsept hvor du kan, via din datamaskin, mobil eller tablet, trene hjemme til treningsvideoer som har en varighet på mellom 10 – 50 minutter. Om du er på reise, jobb eller andre steder du ikke har tilgang til treningssenter – kanskje dørstokkmila er for høy – eller har du rett og slett ikke mulighet til å komme deg avgårde, så kan du når som helst logge deg inn og ta en liten treningsøkt.

Du trenger ingen form for utstyr. Programmene byttes ut jevnlig for å få en god variasjon på treningen. Det beste med dette er at du får den oppfølgingen du trenger, via nett; du kan når som helst sende melding på ditt eget innloggingssystem. Jeg tar kontakt så fort som mulig tilbake. På «Min side» har du også tilgang på blogginnlegg, betalingssystem og du kan når som helst tilføye eller avslutte medlemskap.

Video-trening + online oppfølging: Her får du i tillegg månedlig tilpasset program til deg og ditt mål. Du får hjelp til å ta i bruk smarte verktøy for å få trening og aktivitet inn i hverdagen OG å holde de vedlike måned etter måned – år etter år. Du kan når som helst sende meg melding på «min side». Jeg svarer så fort jeg kan for å hjelpe og heie på deg hele veien.

I tillegg kan du supplere med personlig trener;

+ PT; kan du i tillegg velge fritt antall personlige timer du ønsker hver måned. Du kan velge å streame timene live eller komme til meg på Allsidig trening. Du kan når som helst velge flere eller færre timer. Du får tilpasset programmer til ditt mål. Du som har + PT kan delta gratis på SOMA MOVE og andre fellesøkter jeg arrangerer.

 

 

+ PT@home; kommer jeg hjem til deg! På samme måte velger du fritt antall timer hver måned. Dette passer deg som ikke kommer deg ut av forskjellige årsaker, trives best hjemme eller ønsker å ha PT timer ute. +PT@home medlemmer kan delta gratis på SOMA MOVE og andre fellesøkter jeg arrangerer.

 

 

PT duo; Ta med deg treningspartneren din og få effektive og morsomme treningsøkter sammen. Dere får mulighet å pushe, svette og heie hverandre opp og frem. Det blir enda billigere per person og dere får personlig oppfølging. Dere velger fritt antall timer dere ønsker hver måned. PT duo-medlemmer kan delta gratis på SOMA MOVE og andre fellesøkter jeg arrangerer.

 

PT Drop-in; Hver torsdag har jeg en rekke drop-in timer du kan delta på om du har lyst på en boost i treningen din. Dette er en rask og effektiv 30 minutters PT time, hvor du får trent hele kroppen.

Du treninger ingen medlemskap for å delta på denne, du melder deg på for hver gang.

 

Allsidig trening tilbyr også:

Gravid-trening; for deg som ønsker god veiledning med trening under svangerskapet. Med fokus på bekkenbunn og dyp mage vil det være maks 3 deltakere på hvert kurs slik at du får fullt fokus. Kurset strekker seg over 5 uker med en trening per uke. Du får også 20% rabatt om du ønsker å være med på flere Gravid-treninger. Treningen vil til enhver tid tilpasses deg og hvilket trimester du er i. Ønsker du veiledning alene er det bare å ta kontakt.

Du trenger ingen medlemskap for å delta på dette.

 

Barsel-trening; er for deg og din barselgruppe. Jeg er sertifisert MammaMage-trener og kommer hjem til deg/dere, eller, om været tillater det, kan vi trene ute. Det blir tatt hensyn til mamma-kroppen og tilrettelagt trening etter svangerskap og fødsel. Det er også rom for at den lille kan få oppmerksomhet og mulighet til å delta i treningen. Minimum 5 deltakere, eller ta kontakt for andre løsninger.

Du trenger ingen medlemskap for å delta på dette.

 

 

Allsidig Høst; Her kan du bli med på forskjellige fellesøkter som Allsidig trening arrangerer. Alt fra SOMA+Styrke, HIIT, Bungee Training mm.

Du trenger ikke ha medlemskap for å delta på denne, du melder deg på for hver gang.

 

 

SOMA MOVE: Dette er en gruppetime som passer de fleste som liker å være i bevegelse, ingen utstyr eller hjelpemidler brukes. Her kan du få en deilig, frigjørende opplevelse kombinert med at du trener styrke, mobilitet, balanse og rytme. Du skal følge din egen takt som blir til din egen flyt. Dette er en skikkelig svettefest som er verdt å teste ut.

Du trenger ikke ha medlemskap for å delta på denne, du melder deg på for hver gang.

Kurs og sertifiseringer:

Jeg har som mål å stadig holde meg oppdatert på helse og trening, samtidig som jeg følger utviklingen og deltar jevnlig på foredrag, kurs og eventer med andre kollegaer i samme bransje.

  • Personlig Trener – Akademiet For Personlig Trening
  • Cert. MammaMage Trener
  • MammaGravid
  • MammaMage – Rygg, bekken og fot
  • Sertifisert SOMA MOVE instruktør
  • Sertifisert Bungee trainer