Om Allsidig trening

Hei, og velkommen til Allsidig trening!

Jeg heter Marthe og det er jeg som driver Allsidig trening. Jeg brenner for å hjelpe deg til å finne treningsgleden – og for at den skal komme for å bli!

Jeg har jobbet som coach og personlig trener siden 2013 og startet opp Allsidig trening i 2018 med ønske om å gjøre trening lett tilgjengelig og overkommelig i en hektisk hverdag. Jeg jobber for at du skal føle deg sett, godt ivaretatt og min styrke er å finne alternative øvelser om du har vondter, plager, en knekt fot eller arm – du skal kunne komme å trene UANSETT utfordring

Med Video-trening eller onlinetrening, kan du trene til ferdig innspilte treningsvideoer, når og hvor du vil. Øktene er korte slik at terskelen er lav for å ta deg ei økt. De er også laget slik at du kan kombinere økter om du vil ha en lengre økt. Vi har også «dagens økt» hvor du får en ny treningsøkt hver dag.

I tillegg tilbyr vi skreddersydd personlig trening til deg som ønsker å tettere oppfølging. Du kan velge å ta drop-in PT timer eller ha eget abonnement fra 1 PT time i måneden til flere i uka, alt etter ditt behov. Har ikke du mulighet å komme å trene hos oss, kan vi ta med det utstyret vi trenger for å trene deg hjemme.

Vi har også gode treningsavtaler til bedrifter – om dere ønsker egne gruppetimer kun for deres ansatte, PT timer på deres bedrift eller om dere vil tilby deres ansatte gruppe/video-trening abonnement. Ta kontakt for mer info.

Vi vil også ha noen utetreninger på Slottsfjellet når været tillater det.

Det er bare å ta kontakt om du lurer på noe.

.

Kurs og sertifiseringer:

Jeg har som mål å stadig holde meg oppdatert på helse og trening, samtidig som jeg følger utviklingen og deltar jevnlig på foredrag, kurs og eventer med andre kollegaer i samme bransje.

  • Personlig Trener – Akademiet For Personlig Trening
  • Cert. MammaMage Trener
  • MammaGravid
  • MammaMage – Rygg, bekken og fot
  • Sertifisert SOMA MOVE instruktør
  • Sertifisert Bungee trainer

 

Vi tilbyr:

Video-trening – Tidsbesparende trening – KORTREIST rett hjem! Via din datamaskin, mobil eller tablet kan du TRENE DER DU ER, til effektive treningsvideoer som er lette å gjennomføre. Om du er på reise, jobb eller andre steder du ikke har tilgang til treningssenter – kanskje dørstokkmila er for høy – eller har du rett og slett ikke mulighet eller tid til å komme deg av sted, så kan du når som helst logge deg inn og ta en treningsøkt.

Du trenger ingen form for utstyr. Programmene byttes ut jevnlig for å få en god variasjon på treningen. Det beste med dette er at du får den oppfølgingen du trenger via nett; du kan når som helst sende melding på ditt eget innloggingssystem. Jeg tar kontakt så fort som mulig tilbake. På «Min side» har du også tilgang på blogginnlegg, julekalender, sommerchallenge og mye annet morsomheter online.

 

I tillegg kan du supplere med personlig trening;

 

Personlig trener:

Det å ha en personlig trener i ryggen under trening er til stor støtte, motivasjon og hjelp for å nå ønskede trenings-prestasjoner. Du ønsker kanskje å få aktivitet og trening som en naturlig del av hverdagen? Kanskje du skal delta i et løp? Er ønsket ditt å klare din første pushup eller pullups, eller ønsker du å gå opp eller ned i vekt, bygge muskler eller øke kondisjonen? Kanskje har du bare et ønske om å holde treningen vedlike, over tid? Uansett hva dine ønsker og behov er, en personlig trener er ved din side og guider deg på veien.

Dette abonnementet er med valgfritt antall timer med personlig trener online eller i studio hos Allsidig trening.

PT Duo:

Ta med deg partneren din, en kompis, sønn eller datter – og tren sammen. Dette er en fin anledning til å pushe, motivere og heie hverandre opp og fram. Dere får tilrettelagt treningen individuelt og målrettet til hver enkelt, men allikevel ha det skikkelig gøy sammen.

Dette abonnementet er med valgfritt antall timer med personlig trener i studio hos Allsidig trening.

 

PT@home:

Har du ikke lyst eller mulighet å dra ut på trening, så tar vi med det utstyret vi trenger å trener deg hjemme.

Her kan du velge fra 1 PT@home time i måneden til flere i uka.

Det er også mulighet å ha PT DUO, liten/større gruppetime hjemme eller ute. Ta kontakt for mer info om priser.

 

Bedriftstrening:

Her kan vi lage egne gruppetimer for dine ansatte – en genial måte å styrke samholdet, øke arbeidsmotivasjon og minske sykefraværet på.

Vi har også egne abonnement for bedrifter – send mail til post@allsidigtrening.no for gode tilbud.

 

Allsidig trening tilbyr også:

Online Mamma: På 6 uker skal du, på en trygg og effektiv måte, lære deg å trene opp kroppen etter svangerskap og fødsel. Vi jobber sammen – innenfra og ut. Du jobber i DITT tempo. Når det passer DEG. Og hvor GENIALT er det ikke å starte opp treningen hjemme med minsten?