Barseltrening

Nå åpner vi opp for barseltrening hos oss på Allsidig trening!

Kom i gang med trening etter fødsel

Hver mandag kl 11 * kan du som har vært gravid og født, ta med deg den lille på trening.

Øktene er lagt opp med tanke på alt som har skjedd med kroppen det siste året og de endringene den har vært igjennom. Vi har stort fokus på opptrening av bekkenbunn og de dype musklene, samtidig som hele kroppen skal bli godt trent.

Marthe er cert.MammaMage trener og personlig trener som har jobbet i mange år med å hjelpe kvinner med opptrening og forebygging av kvinneplager. Både online, på PT-timer og i små grupper. Hun har selv merket på kroppen, etter tvillingsvangerskap, hvor viktig det er å få i gang de dype musklene.

For at hver og en skal få den hjelpen og veiledningen som trengs, vil det være få deltakere på barsel-treninga. Du kan enkelt delta ved å melde deg på drop-in, uke for uke via vår TIMEPLAN. Eller så kan du sikre deg en plass ved å bli gruppemedlem og betale en mindre pris pr time – i tillegg trene fritt på andre gruppetimer og få mange andre medlemsfordeler.

BLI GRUPPEMEDLEM

Vi bruker hjelpemidler som treningsball, strikk, TRX/Slynge, kettlebells og manualer, som gjør det enkelt å legge til eller minske belastningen. Vi skal gjøre treningen så skånsomt, men effektiv som mulig. Øktene varer ca 45 minutter. Vi har også noen vippestoler til utlån.

Har du lyst å teste ut, får du halv pris på de to første øktene. Send en mail til post@allsidigtrening.no for mer info.

Vi gleder oss til å følge deg og den lille med treningen!

*vi har ikke barseltrening i ferier og helligdager.