Oktober Challenge

Jeg elsker challenger!

Det å finne måter å være mer aktiv på, er noe av det morsomste jeg vet! Derfor har jeg de siste årene hatt både julekalender og sommerchallenge, får å skape mer aktivitet i noen måneder hvor det er lett at trening uteblir.

Vi vet jo hvor deilig følelse vi får etter en treningsøkt. Eller det å starte dagen med en aktivitet vi liker. Vi blir så mye gladere, opplagt og for min del, har det så mye bedre med meg selv.

Etter alle gode tilbakemeldinger fra sommerchallengen jeg hadde i juli, ville jeg fortsette den gode streamen med å ha noe å jobbe med i løpet av august måned.

Derfor startet jeg en «uhøytidelig»  Pushupchallenge på Instagram i august – FOR ET ENGASJEMENT!

Det var så gøy å få følge med alle som tok pushup, på ferie, hjemme, på stranda, på hytta, i fjellet og over alt! TUSEN TAKK for at dere delte med meg<3

Her er noen av bildene jeg mottok i august;)

Jeg måtte finne på noe mer i september, så kvinnehelse og fokus på bekkenbunn ble tema. Her også rant det inn gode ord om hvor fint det var å bli minnet på å knipe i bekkenbunn og jobbe med «de tre hulla» – så mange som sa at de endelig skjønte hvordan det er riktig å knipe! GØY!

Sjekk tips om «de 3 hulla».

Ny CHALLENGE

Vel, jeg kan ikke gi meg ennå – så jeg vil fortsette med challenge i oktober. Og denne gangen blir det litt aktivitet HVER DAG!

Det betyr ikke at du skal trene, svette, puste og pese hver dag gjennom hele måneden, men at du skal finne på LITT hver dag. Det kan være alt fra en solid treningsøkt til 2 min dans på stuegulvet eller en liten tur ut! IT`S up to you:)

Hopp inn på Instagram og bli med!

Jeg kommer til å dele både treningsøkter og morsomme hverdagsaktivitet på Instagram – så join meg gjerne der, så du ikke går glipp av noe!

Del det gjerne med meg!

For at jeg kan følge med din aktivitet så kan du gjerne tagge ( husk @allsidigtrening – slik at jeg får varsel når du tagger) meg i story eller i innlegg av din aktivitet! Du kan også sende meg melding om du synes det er bedre♥

Hopp inn på Instagram og bli med du også! TRYKK HER

Jeg gleder meg til en aktiv måned meg DEG♥