SOMMERCHALLENGE

For 5.året på rad kjører vi i gang årets SOMMERCHALLENGE.

Veldig mange jeg snakker med sier at juli er en måned det er lett å komme ut av rutinene med trening; mange har ferie, er borte eller tilbringer lange dager på stranda. Og med det er det også lett å drøye til langt ut i august – september før treninga tas opp igjen. Kjenner du deg igjen?

Jeg vet med meg selv at jeg har det absolutt best når jeg får lurt inn litt trening på ferie – jeg får mer energi, blir gladere, føler meg bedre.. og det beste av alt – jeg holder treningen vedlike;  jeg slipper å grue meg til å begynne å trene igjen.

Med sommerchallenge får du en ny økt hver eneste dag gjennom juli måned. Du kan trene der du er og når det passer deg. Jeg trener med deg hele økta og viser alternativer om du trenger det. Du kan også sende meg melding om du trenger andre tilpasninger.

MELD DEG PÅ HER!

Du står selvfølgelig fritt til å velge om du vil ta en økt hver dag eller samle opp økter ett par ganger i uka. Øktene er varierte og varer fra 2-20 minutter – de skal være overkommelige og nok til å gi deg go`følelsen og en herlig start på dagen.

Det er lagt inn testøkter hvor du kan se progresjonen din gjennom måneden.

I tillegg har du tilgang til alle 31 øktene fram til 14.august.

Tidligere deltakere sier at med SOMMERCHALLENGE  har juli blitt en måned hvor treningen holder seg stabil, at det er gøy å starte dagen med en overraskelsesøkt og helt supert å ha disse øktene å forholde seg til – så enkelt å få lurt inn treningen!

Trykk HER om du blir med å trene sammen med meg i sommer?

Vi starter 1.juli – Ønsker deg en super og sporty sommer<3