Hvordan er det å ha en personlig trener?

Lurer du på hvordan det er å trene med en PT i ryggen under treningsøkta di?

Nå kan du få muligheten til å teste dette ut helt gratis!

Jeg gir nemlig bort 1 time med personlig trening til 6 stykker.

Det eneste du må gjøre er å sende meg en mail eller ringe og booke en av timene som står under (de som er strøket over er tatt, «første mann til mølla»), fortelle litt om deg og din treningsbakgrunn, eventuelle skader/vondter du har, og hvordan/hva du liker å trene. PT- timen vil enten foregå hos meg eller via nett om du bor for langt unna. Den har en varighet på ca 50 min.

PT-time på nett.

 

Det eneste du trenger for å ha PT time på nett, er internett, en pc, mobiltelefon eller tablet.

Det kan virke litt unaturlig og rart for de fleste i starten, men jeg kan love deg, det er kun de første 2 minuttene, etter det tenker ingen over det lenger.

PT-time på nettet er en unik måte for å få til en solid treningsøkt med god oppfølging underveis, der du er!

Du slipper å tråkke over den berømte «dørstokkmila» for å dra på trening. Du trenger ikke eie noen form for treningsutstyr, vi bruker hovedsakelig kroppsvekt. Men har du noe liggende du har lyst å bruke, legger vi til rette for det.

PT-time hos meg.

Jeg har et lite treningsstudio på småbruket vårt ved Jarlsberg travbane. Med det meste av treningsutstyr skreddersyr jeg treningsøkta til deg. Du kan også velge å ha timen utendørs, skikkelig «bootcamp» style;) It`s up to you

Gleder meg til å høre fra deg.

 

Gratis PT-timer:

 

Torsdag 25. april kl. 11.00-12.00, 19.15-20.15

Mandag 29. april kl. 11.00-12-00, 20.15-21.15

Fredag 3. mai kl. 16.00-17.00, 17.00-18.00