En forandring med mening!

Jeg er nok ei jente som aldri har tenkt så mye på hvordan jeg ser ut. Ikke det at jeg går lurvete rundt eller ikke steller meg. Men jeg har aldri hatt noe interesse av mote, trender eller «must have»- ting. Om olabuksa mi er det ene eller det andre merket, eller veska mi er ditt eller datt; for meg spiller det ikke så stor rolle. Det viktigste for meg er at buksa er god å ha på og at veska er praktisk. Det samme gjelder bruk av sminke, kremer eller tid på å pynte meg. Jeg kan fint sminke meg til fest, men morrastellet mitt tar max 5 min, dusje gjør jeg om kvelden.

Langt hår.

Når det kommer til håret mitt har det stort sett alltid vært langt, bortsett fra da jeg gikk i 1. og 6. klasse. Det vokser veldig fort. Det er ikke sikkert det vokser noe fortere enn andre sitt, men det føles i alle fall sånn. Da det ble for langt pleide bare mamma å klipte det tvers av. Da jeg flytta hjemmefra fant jeg fram kjøkkensaksa selv, samla alt håret i en hestehale, dro det litt ut og klipte rett over, på samme måte som når man klipper halen til en hest, for de som har gjort det før. Noen ganger fikk jeg ei venninne til å klippe.

Det var først det året jeg gifta meg at jeg begynte å gå til frisøren, da de små grå meldte sin ankomst, og etter det har jeg fortsatt med å gå dit.

Hårdonasjon.

For noen måneder siden da jeg var hos frisøren, kom vi i snakk om det å donere hår. Hun sa at datteren hennes hadde gjort det for å kunne hjelpe de som av en eller annen grunn ikke har eget hår. Jeg ble så inspirert over det hun fortalte og bestemte meg for å gjøre det samme. Det å ha hår er ikke en selvfølge for alle. Og når jeg tenker over det, er jeg utrolig takknemlig for at jeg faktisk har så mye av det, selv med noen grå – det kan jeg faktisk gjøre noe med; jeg kan «bare» farge det.

Hos House Of Hair før klipp

Etter klipp..

Apollo Hårsenter.

Jeg gikk inn på Apollo Hårsenter og leste om hårdonasjon og om hvordan de hjelper både unge og gamle. Årsakene til hårtap kan være alderdom eller hormoner i ubalanse, eller skyldes genetikk eller sykdom. Behovet for naturlig hår er stort. For meg blir det mer meningsfylt å kunne hjelpe med noe som allikevel blir kastet. Da blir håret heller litt kortere enn planlagt, men da er det en forandring med mening.

Nå skal buntene mine med hår sendes inn. Jeg håper de kan glede noen som virkelig trenger det ♥

Egner ditt hår seg?

Les mer på Apollo Hårsenter HER

  • Håret må være rent, tørt og friskt
  • Håret som doneres må være minimum 25 cm langt
  • Alle hårtyper og farger er kjærkomne
  • Håret kan også være farget eller stripebehandlet, så lenge det er sunt og friskt
  • Vi har stor etterspørsel etter grått hår, så doner gjerne dette