5 Tips..

..til å få gjennomført treningsøkta som du kanskje har veldig lyst til å droppe eller skyve bort.

I en hektisk hverdag blir ofte treninga satt på vent eller ofret til fordel for andre ting – jeg snakker nå av erfaring. Det har hendt flere ganger at jeg har utsatt eller rett og slett droppa treningsøkta.

Noen ganger har jeg ikke hatt noe valg, men de fleste av gangene har det vært «lettest» å droppe den. Da har jeg som regel angret som en hund etterpå.

Derfor ønsker jeg å dele 5 av mine tips til å faktisk få gjennomført treninga.

  1. Planlegg uka: Jeg pleier å sette meg ned i løpet av søndagen for å finne ut når jeg kan få lurt inn treningsøktene. På denne måten vet jeg at når jeg prioriterer og setter av tid til trening, forbereder jeg meg også mentalt på når og også hvilke øvelser jeg skal gjøre.
  2. Begynn tidlig i uka: Det å få tatt første økt mandag eller tirsdag er alfa og omega for min del. Det er den beste starten på uka. Da slipper jeg å risikere at det plutselig er torsdag og at det er få dager igjen til å ta de treningsøktene jeg skal ha pr uke.
  3. Avtal med en venn: Jeg er så heldig å ha mange treningsglade folk rundt meg, og på den måten kan jeg i alle fall en gang i uka ha en treningsavtale med noen. Det å ha en avtale med andre betyr liksom litt mer, det er mer forpliktende, enn en avtale med «bare» seg selv.
  4. Ta på deg treningstøy: Eller ha det lett tilgjengelig. Om jeg er hjemme i helgen, på ferie eller på hytta, er det mye lettere å få lurt inn en treningsøkt når jeg allerede har treningstøyet på. I uka når du er på jobb, kan du ha det med deg i baggen, da slipper du å dra hjem for å skifte først.
  5. Litt er bedre enn ingenting: Det er lov å jekke ned kravet i hektiske perioder. Jeg får det mye bedre med meg selv ved å ta en liten økt på 10 minutter enn ikke noe i det hele tatt. Det er fantastisk å kjenne at pulsen øker litt og at svetteperlene lurer i panna.

Ønsker dere med dette en aktiv og god uke ♥

#skapdegengodhverdag