Endelig SOMA MOVE-instruktør!

Jeg kan med stolthet og glede kalle meg Soma Move instruktør! Forrige helg var jeg på Myrens Sportsenter i Oslo og lærte masse om denne deilige, dyriske, elegante og frigjørende treningsformen, hvor man kun bruker sin egen kropp som verktøy.

Det å kunne gå inn i sin egen boble, leke seg med bevegelser, kjenne mestring over både koordinasjon og dans, (noen jeg aldri har gjort før) var en magisk følelse! Her er det virkelig rom får å holde sitt eget tempo og sin egen takt og rytme. Jeg fikk en opplevelse av å være en kriger, leke meg med kampsport, liste meg som en tiger på jakt og gjøre bevegelsene så myke og vakre som mulig, men samtidig bestemt og elegant. Kontrastene er store og jeg fikk virkelig kjenne at både styrke, bevegelse, mobilitet og fleksibilitet er satt sammen til en skikkelig svette-fest!

Nå skal jeg bruke tiden fremover til å dykke ned i SOMA MOVE verden, jobbe med flyt og øve enda mer på bevegelse. Og etter hvert skal jeg kunne tilby dette her på Allsidig trening.

Jeg vil takke Silje Thorstensen og Eva Katrine Thomsen for en herlig helg. Dette er jenter som virkelig kan det de driver med. Jeg vil også takke resten av gjengen som deltok på kurset! Så hyggelige mennesker på en og samme plass! Jeg er heldig som fikk oppleve denne helgen med dere!

#skapdegengodhverdag