Hvorfor jeg ønsket å starte Allsidig trening

Mitt mål er å nå så mange som mulig med trening og den positive effekten den har på oss! Det finnes mange ulike grunner for at dørstokkmila er for høy –  om du er alene med f.eks barn – på jobb både sent, tidlig eller borte uker i strekk. Kanskje du bor for langt unna eller må komme deg i form FØR du begynner å trene.

Jeg gikk noen runder med meg selv og spekulerte på hvordan jeg kunne hjelpe. Hvordan kan jeg nå de som ikke kommer seg ut.. Løsningen var faktisk å komme hjem i stuen og spre treningsglede. Hjelpe til å rive ned dørstokken, komme seg opp og ut og få en god rutine slik at trening blir en del av hverdagen. Hjelpe til med å holde trening ved like selv om du er på jobb eller borte. At dette skjer uke etter uke, måned etter måned og år etter år!

Det skal heller ikke koste en formue å ha personlig oppfølging! Jeg ønsker også at folk flest skal ha råd til dette! Med video-trening kan du trene så mange ganger i uken du vil. Du får ukentlig oppfølging via meldinger på din private side hvor vi finner ut hva som passer og funker for deg. Her har du en forpliktelse til meg som trener og jeg kommer til å følge deg opp og heie på deg!

Du kan også supplere med PT timer – alt fra en til flere ganger i måneden. Enten live-streaming der du er, du kan komme å trene i studio hos meg og jeg kan komme hjem til deg eller så møtes vi ute.

Ønsket mitt med Allsidig trening er rett og slett å gjøre trening tilgjengelig og variert! Det skal være lett å trene og ha en aktiv og allsidig hverdag med god oppfølging.

#skapdegengodhverdag