SOMA MOVE – SOMA LOVE

Dette er en treningsform som tar Norge med storm. Jeg må ærlig innrømme og si at jeg er blitt helt hekta!

Med behagelige bevegelser inspirert fra yoga, det kraftfulle fra kampsport, lekenheten fra dyrenes verden hvor du skal lage din egen takt og rytme fra afrikansk inspirert musikk, som allikevel ikke er i takt med det du skal utføre, får du en opplevelse av kontraster som hardt og mykt, rolig og tempo, power og grace. Du får flettet inn både styrke, balanse, kroppsbeherskelse, mobilitet og bevegelse inn i en deilig svettefest.

Jeg blir bedre

Bevegelighetsestrening vet vi er veldig bra for oss av mange grunner, vi kan blant annet få bedre leddutslag, mykere bindevev, bedre blodsirkulasjon og løse opp stramme muskler. En ting jeg spesielt merker bedring på meg selv er at det har en positiv effekt på treningen ellers. Jeg føler at jeg har en mye bedre kontroll på kroppen min, kontroll til å skape en spesiell kraft til den oppgaven jeg skal utføre. Det blir «lettere» å jobbe tyngre, om du skjønner hva jeg mener? Jeg har fått en mye bedre timing til å vite NÅR jeg må legge på NOK kraft til f.eks et løft eller et drag slik at jeg slipper å «sløse» bort mye energi ved å stramme ALT for å holde stabiliteten. Jeg har blitt mer kjent med kroppen min slik at jeg vet hvor mye jeg må stramme.

For meg er dette en skikkelig a-ha opplevelse. Det er så gøy! Noe av det beste med denne formen for trening er at jeg oppdager noe nytt med meg selv hele tiden. Hver gang jeg gjør SOMA MOVE merker jeg at det er en ny ting jeg klarer å gjøre bedre, jobbe dypere eller mestrer. Uansett om jeg har kjørt økta 20 ganger før! På den måten blir JEG bedre.

SOMA MOVE til folket

Mitt ønske er at så mange som mulig får oppleve denne deilige treningsformen. Og jeg gjør det på to måter:

Hver mandag er jeg så heldig å få samle fine folk til SOMA MOVE i samfunnssalen på Sem skole. Det har vært så gøy med at så mange har møtt opp. Det setter jeg utrolig stor pris på! Du trenger ikke være medlem for å delt på denne timen, du melder deg på pr gang via hjemmesiden min. På denne måten er det et lavterskeltilbud uten binding. Medlemmene mine trener gratis.

Jeg streamer SOMA MOVE live en gang i uka, slik at de som ikke har mulighet å komme seg ut, kan bevege seg hjemme i sin egen stue. Som video-trening medlem har du tilgang til denne tjensten. Ellers kan utenforstående også få tilgang ved å melde seg på via hjemmesiden.

Har du lyst å prøve det ene eller det andre? Send meg en melding da vel :O)

 

I ♥ SOMA MOVE