Slik kommer du i gang

Denne siden tar for seg ‘min side‘, de forskjellige abonnementstypene og generell informasjon. Er det noe annet du skulle lure på, ikke nøl med å ta kontakt på post@allsidigtrening.no.

Min side

Denne siden består av meldingstjeneste, abonnementsadministrasjon og innholdstjenester relevant til ditt abonnement.

Abonnement

Abonnementet uten binding, løper helt til du sier opp eller gjør endringer ved å sende en mail til post@allsidigtrening.no. Abonnement med binding kan ikke sies opp før bindingstiden er over.

Video-trening er ett konsept hvor du kan, via din datamaskin, mobil eller tablet, trene hjemme til treningsvideoer som har en varighet på mellom 10 – 50 minutter. Om du er på reise, jobb eller andre steder du ikke har tilgang til treningssenter – kanskje dørstokkmila er for høy – eller har du rett og slett ikke mulighet å komme deg ut, så kan du når som helst logge deg inn og ta en liten treningsøkt.

Du trenger ingen form for utstyr. Programmene byttes ut jevnlig for å få en god variasjon på treningen. Det beste med dette er at du får den oppfølgingen du trenger, via nett; du kan når som helst sende melding på ditt eget innloggings system. Og jeg tar kontakt så fort som mulig tilbake. På din side har du også tilgang til din egen medelmsportal hvor vi kan kommunisere via meldinge, blogginnlegg og betalingssystem

Gruppetrening; Vi har nå åpnet lokale midt i Tønsberg hvor du kan komme å trene i gruppe. Med morsomme og effektive økter er du ferdig trent på 45 min. Det er alltid en coach som veileder deg, pusher deg og heier på deg under timen. Du kan velge å ha gruppetimer + videotrening eller kun gruppetreing

I tillegg kan du supplere med personlig trener;

+ PT kan du i tillegg velge fritt antall personlige timer du ønsker hver måned. Du kan velge å streame timene live eller komme til Allsidig trening. Du kan når som helst velge flere eller færre timer. Her får du spisset treningen din til ditt mål. Du får det lille ekstra.

 

 

+ PT@home; kommer PT hjem til deg! På samme måte velger du fritt antall timer hver måned. Dette passer
deg som ikke kommer deg ut av forskjellige årsaker, trives best hjemme eller ønsker å ha PT timer ute.

 

 

Allsidig trening tilbyr også:

Gravid-trening; for deg som ønsker god veiledning fra sertifisert MammaGravid trener, med trening under
svangerskap. Med fokus på bekkenbunn og dyp mage vil det være maks 3 deltakere på hver kurs slik at du får fult fokus. Kurset strekker seg over 5 uker med en trening per uke. Du får også 20% rabatt om du ønsker du å være med på flere Gravid-treninger. Treningen vil til en hver tid tilpasse deg og hvilket trimester du er i.

 

Barsel-trening; er for deg og din barselgruppe. Sertifisert MammaMage trener kommer hjem til dere eller, om været tillater det, kan trene ute. Det blir tatt hensyn til mamma kroppen og tilrettelagt trening etter svangerskap og fødsel. Det er også rom for at den lille skal få sin oppmerksomhet og har mulighet å delta i treningen. Minimum 5 deltakere.

 

 

Online Mamma; Dette er genialt for deg som vil starte barseltreningen hjemme. I 6 uker får du tilgang til videoer som gir deg en god start med treningen etter fødsel. Fokuset er å få kontakt og kontroll med de dype musklene.

 

 

Generell informasjon

Er du i tvil på hvilke abonnement som passer deg, kan du sende en mail til post@allsidigtrening.no og avtale gratis konsultasjon samtale.

Allsidig trening holder til i Anders Madsensgate 6, 3111 Tønsberg.